We hebben een grote selectie van bieren vanuit de hele wereld met een speciale focus op Britse brouwerijen. The Pub was de eerste die de traditionele vat biertappen in Nederland geïntroduceerd heeft en we zijn trots dat we onze gasten onze 'open' bierkelder kunnen tonen.
We hebben ook een kelder collectie waar we bepaalde bieren laten rijpen die we verkopen als ze op hun piek zijn.

Bij de Pub hebben we het volledige assortiment van onze lokale brouwerij Ramses op voorraad evenals de speciale brouwsels (en deze zijn heel vaak speciaal). Je kunt ook speciale bieren vinden uit de hele wereld, zoals België, Amerika, Ierland en zeker niet te vergeten Brabant.

De Bier Kaart
We hebben de beste bieren van de wereld geselecteerd bij de beste brouwerijen en lokale pareltjes met een speciale focus op onze Britse selectie;
-    Bier uit ‘t Vat – we zijn de eerste die de traditionele Britse manier introduceren van het biertappen.
     We bieden meerdere Fuller’s Ales en speciale bieren van onze lokale brouwerij Ramses.
-    Op de tap – we bieden 10 tap bieren met seizoenspecialiteiten. Onze tap bieren komen uit heel Europa van Britse, lokale, trappisten en bekroonde brouwerijen.
-    Flesjes bier – met iets voor iedereen hebben we een ruime keuze voor iedereen.
-    Seizoensgebonden.
-    De kelder collectie – Na de ontdekking van een tweede wereldoorlog schuilkelder onder ons restaurant kwam onze nuttige beslissing hiervoor als snel. Een bierkelder!!!
     Bij een perfecte 12⁰C hebben we een selectie van sommige speciale en gewone bieren voor het rijpen.

untapped verified venue